Januari 2012 - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu Januari 2012 - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu

Januari 2012

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Teja

29 Januari 2012 | Nederland, Schiedam

Januari 2012: Na nog een gezellige nieuwjaarsmorgen in Apeldoorn reisden we weer af naar Schiedam, vervolgens naar Zuidland en Barendrecht voor de traditionele wensbezoeken. De rest van de maand verliep zoals verwacht, ik deed af en toe wat op school (inval- en vrijwilligerswerk),mocht in de groep van Patrick de daar logerende jonge koningspython vasthouden(wat voelde dat diertje onverwacht zacht en warm aan), paste een aantal keren op een achterneefje en –nichtje en vermaakte me verder thuis. We hadden ook nog een afscheid van een nicht (Laura) die naar New Zealand emigreert en twee gezellige familie-etentjes. Voor het feestje van Laura bakte ik koekjes met Hugo en Margot die zij daarna ook nog ijverig versierden. We gingen op visite in het nieuwe appartement van Jan en Elly, waar we genoten van het prachtige uitzicht op de Nieuwe Waterweg en toen was de maand al weer bijna om.

Teja

Nu ik gestopt ben met werken gaan mijn man (Aart) en ik reizen maken met onze camper. In april vertrekken we voor 6 weken richting Portugal en in maart gaan we eerst nog even naar Frankrijk. Maar ook in Nederland zijn we nu en dan op stap en als we iets interessants meemaken volgt daarvan verslag. We hopen dat nog veel reizen zullen volgen maar die zijn nog niet gepland. Op de website wil ik vertellen waar we zijn en wat we zien en meemaken. De leerlingen van de school waar ik gewerkt heb (De Taaltuin in Schiedam) kunnen zo volgen waar ik heen ga en wat er allemaal in Europa (en later ook daarbuiten) te zien is.

Actief sinds 16 Feb. 2008