mei/juni 2010 - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu mei/juni 2010 - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu

mei/juni 2010

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Teja

07 Juni 2010 | Nederland, Schiedam

We hadden ons iets minder snel naar La douce France hoeven reppen, het hout wordt nog niet afgeleverd te worden blijkt als we er zijn. Ook een afspraak maken voor het vervangen van de deurgrepen op het terras boven (wat al sinds oktober op de planning staat) lukte nu niet ondanks vele telefoontjes, het beloofde terugbellen gebeurde steeds niet. Op vrijdag 4 juni heb ik weer contact met de firma en de verantwoordelijke meneer wil het plannen voor de komende week, maar helaas zijn wij dan weer afwezig. Ik laat duidelijk merken dat ik het een beetje zat ben om zo aan het lijntje gehouden te worden en stel maandag 28 juni voor. Dat vindt hij prima, dus nu maar hopen dat het dan goed komt. We genoten een aantal dagen van mooi weer en als het te koud werd om buiten te zijn gingen we weer binnen ijverig aan de slag. We hebben deze weekjes 50 vierkante meter plaatmateriaal verzaagd en op de wanden getimmerd ( boven het trapgat was dat nog een hele onderneming) en we zijn ook al begonnen aan plinten en andere afwerklatten. Ook hebben we een dag besteed aan het kopen van binnendeuren en inmiddels hangt er ook één. De laatste paar dagen waren weer erg mooi qua weer. Zaterdag 5 juni gaan we weer op weg terug. Het is warm buiten maar de airco houdt het klimaat binnen op een aangenaam niveau. Koken is geen optie met 30° C, dus gaan we zomaar 2 dagen achter elkaar uit eten. We rijden de route langs Parijs en dat schiet zo op dat we zondagavond al thuis zijn. Na een uurtje opruimen kunnen we aan de post en de mail beginnen. Ik ben ook nog een tijd zoet met foto’s sorteren en opruimen (digitaal wel te verstaan), dus voor ik het in de gaten heb is het toch nog laat. Dus dit stukje is maandagmorgenwerk.

Teja

Nu ik gestopt ben met werken gaan mijn man (Aart) en ik reizen maken met onze camper. In april vertrekken we voor 6 weken richting Portugal en in maart gaan we eerst nog even naar Frankrijk. Maar ook in Nederland zijn we nu en dan op stap en als we iets interessants meemaken volgt daarvan verslag. We hopen dat nog veel reizen zullen volgen maar die zijn nog niet gepland. Op de website wil ik vertellen waar we zijn en wat we zien en meemaken. De leerlingen van de school waar ik gewerkt heb (De Taaltuin in Schiedam) kunnen zo volgen waar ik heen ga en wat er allemaal in Europa (en later ook daarbuiten) te zien is.

Actief sinds 16 Feb. 2008