December 2011 - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu December 2011 - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu

December 2011

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Teja

02 Januari 2012 | Nederland, Schiedam

December 2011: Een somber maandje (qua weer), maar met veel gezellige feestdagen. Af en toe kon ik me ook weer een paar dagen uitleven op school. Tweede kerstdag was het full-house en de kleinkinderen hadden veel plezier met z’n vieren. Orpheo en Fajah bleven daarna nog twee nachtjes logeren, zo had ik ook in de kerstvakantie genoeg kinderen om mee bezig te zijn want ik pas momenteel ook één dagje per week op een achterneefje en –nichtje. Fajah en Orpheo gingen ook nog mee op kraamvisite bij het eerste kleinkind van Jan (broer van Aart) en Elly. Oudejaarsdag togen we naar Apeldoorn, waar Aart zich lekker kon uitleven met het bakken van oliebollen, nog even geassisteerd door Orpheo. Ze werden haast nog sneller opgegeten dan gebakken, dus groot succes. Ook traditioneel was het potje monopoly. Om middernacht zorgden Peter en Orpheo (en alle buren in hun straat) dat we mooi vuurwerk te zien kregen. Zo gingen we 2012 in.

Teja

Nu ik gestopt ben met werken gaan mijn man (Aart) en ik reizen maken met onze camper. In april vertrekken we voor 6 weken richting Portugal en in maart gaan we eerst nog even naar Frankrijk. Maar ook in Nederland zijn we nu en dan op stap en als we iets interessants meemaken volgt daarvan verslag. We hopen dat nog veel reizen zullen volgen maar die zijn nog niet gepland. Op de website wil ik vertellen waar we zijn en wat we zien en meemaken. De leerlingen van de school waar ik gewerkt heb (De Taaltuin in Schiedam) kunnen zo volgen waar ik heen ga en wat er allemaal in Europa (en later ook daarbuiten) te zien is.

Actief sinds 16 Feb. 2008