week 28 - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu week 28 - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu

week 28

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Teja

13 Juli 2008 | Frankrijk, Parijs

Week 28: De tweede week hier is alweer voorbij. Er is niet veel spectaculairs te melden maar toch is het heerlijk om hier te zijn. Er zijn van die kleine dingen om van te genieten of je over te verbazen zoals de ochtendmist boven het meer als het een mooie dag wordt, aardappeltjes die in je eigen tuin gegroeid zijn, een kalfjestweeling in de wei bij Janine, lekker zwemmen in het meer, visite, lezen, luieren en een supergrote huisjesslak in de tuin (groter dan een walnoot) die bewijst dat het toch wel een erg nat voorjaar is geweest. In de tuin is nu ook al veel gesnoeid en her en der is het een behoorlijke takke(n)bende op ons erf, dat wordt in de komende tijd nog een mooi kampvuurtje.

• 14 Juli 2008 - 07:46

Arja:

Wat een groenheid! En het meer is zeker ook aardig vol nu?

Nou, we kijken er naar uit om het met eigen ogen te aanschouwen. Tot gauw!

Teja

Nu ik gestopt ben met werken gaan mijn man (Aart) en ik reizen maken met onze camper. In april vertrekken we voor 6 weken richting Portugal en in maart gaan we eerst nog even naar Frankrijk. Maar ook in Nederland zijn we nu en dan op stap en als we iets interessants meemaken volgt daarvan verslag. We hopen dat nog veel reizen zullen volgen maar die zijn nog niet gepland. Op de website wil ik vertellen waar we zijn en wat we zien en meemaken. De leerlingen van de school waar ik gewerkt heb (De Taaltuin in Schiedam) kunnen zo volgen waar ik heen ga en wat er allemaal in Europa (en later ook daarbuiten) te zien is.

Actief sinds 16 Feb. 2008