einde kerstvakantie - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu einde kerstvakantie - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu

einde kerstvakantie

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Teja

07 Januari 2009 | Nederland, Schiedam

Aan alles komt een eind, dus ook aan deze kerstvakantie. Het is omgevlogen. Vrijdag besteden Aart en Remko grotendeels aan het slopen van stukken van de oude gevel die nog in de tuin lagen en aan het eind van de middag vetrekken we richting Riom. We gaan naar de Mac Do en deze keer eten we er, tot grote vreugde van Karsten en Robbin die genieten van de frietjes en de kipnuggets. Gelukkig voor mij hebben ze tegenwoordig ook salades. Zaterdags vertrekt de jonge garde en Aart en ik betimmeren het raamwerk tussen de twee kamers aan de terraskant. De rest van de tijd zijn we druk met gereedschap opruimen, vegen en restjes materiaal opruimen. Ed en Jannie komen nog even kijken en Ed maakt de aansluiting in de meterkast netjes en verlost ons bovendien van de restanten isolatiemateriaal (dat scheelt een hoop geprop in de containers). Dinsdag 6 januari reizen wij dan ook af naar Nederland. Gelukkig hebben we geen last van de beginnende sneeuwval, we rijden overal op schone wegen, maar zien wel veel sneeuw in bermen en op landerijen. Om 22.00 uur rijden we thuis de garage binnen.

• 08 Januari 2009 - 15:39

Ton Clarijs:

Welkom thuis en een zeer voorspoedig 2009 toegewenst.

Bep en Ton

Teja

Nu ik gestopt ben met werken gaan mijn man (Aart) en ik reizen maken met onze camper. In april vertrekken we voor 6 weken richting Portugal en in maart gaan we eerst nog even naar Frankrijk. Maar ook in Nederland zijn we nu en dan op stap en als we iets interessants meemaken volgt daarvan verslag. We hopen dat nog veel reizen zullen volgen maar die zijn nog niet gepland. Op de website wil ik vertellen waar we zijn en wat we zien en meemaken. De leerlingen van de school waar ik gewerkt heb (De Taaltuin in Schiedam) kunnen zo volgen waar ik heen ga en wat er allemaal in Europa (en later ook daarbuiten) te zien is.

Actief sinds 16 Feb. 2008