week 19 - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu week 19 - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu

week 19

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Teja

10 Mei 2009 | Nederland, Schiedam

Week 19: De afgelopen week is omgevlogen. Zondagmorgen is iedereen vroeg op en 10 minuten later dan gepland (was 08.30) rijden we weg uit La Chazotte. De reis verloopt voorspoedig, de stops zijn erg gezellig en alleen bij Parijs rijden we een stukje in de file. Bij Lille gaan we met z’n achten bij de Piza Paï eten. Omdat we nogal vroeg zijn worden we wat vreemd bekeken, maar voor de kinderen is het een prima tijd, ze zijn nog helemaal fit en omdat we de enige klanten zijn kunnen we vlak tegenover de speelplek zitten zodat Karsten en Robbin zich tussendoor prima kunnen vermaken. Ook de kleurkrijtjes en de kinderplacemats zijn een succes en Karsten maakt bovendien nog mooie tekeningen op de achterkant. Hij portretteert Mattijs en mij ik krijg de 1e tekening cadeau. Na een succesvol etentje scheiden onze wegen zich. Wij rijden nog verder met Arja en Mattijs mee en zijn om 21.00 uur thuis. Het kunstwerk van Karsten krijgt een plaatsje op de koelkast. De rest van de week houden we ons bezig met bezoekjes, boodschappen, administratie en wandelen. Ondertussen verwachten we een telefoontje van Sunita en Peter, maar kennelijk vindt de baby het binnen te knus! Blijven wachten dus.

Teja

Nu ik gestopt ben met werken gaan mijn man (Aart) en ik reizen maken met onze camper. In april vertrekken we voor 6 weken richting Portugal en in maart gaan we eerst nog even naar Frankrijk. Maar ook in Nederland zijn we nu en dan op stap en als we iets interessants meemaken volgt daarvan verslag. We hopen dat nog veel reizen zullen volgen maar die zijn nog niet gepland. Op de website wil ik vertellen waar we zijn en wat we zien en meemaken. De leerlingen van de school waar ik gewerkt heb (De Taaltuin in Schiedam) kunnen zo volgen waar ik heen ga en wat er allemaal in Europa (en later ook daarbuiten) te zien is.

Actief sinds 16 Feb. 2008