week 27 - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu week 27 - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Teja Schrijver - WaarBenJij.nu

week 27

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Teja

08 Juli 2008 | Frankrijk, Parijs

Week 27: Maandag hebben we de camper klaar gezet voor gebruik en nadat we dinsdag nog de laatste spullen hebben gepakt zijn we vertrokken naar de verjaardag van Kees (broer van Aart). Ruim na de middag zijn we uit Zuidland vertrokken en via de pont bij Hekelingen en de Hoekse Waard zuidwaarts gereden. Bij Antwerpen en Brussel was het al redelijk druk maar we waren toch lekker vroeg bij de Franse grens, we reden over een heel klein weggetje naar Bavay maar de grens is daar zeer duidelijk: waar de kasseien ophouden begint Frankrijk. We bleven daar op de camperplek en reden de volgende dag op ons gemak door naar Auxerre, daar is ook een prachtige overnachtingsplek voor campers langs de rivier. Er staan er meer dan een dozijn en diverse landen. Op donderdag legden we de laatste etappe naar La Chazotte af, maar vlak voorbij Auxerre stopten we eerst nog bij een boomgaard voor heerlijke kersen. Vrijdag gingen we direct hard aan de slag om het gras weg te krijgen want zaterdag is er kans op regen en met vereende krachten lukte het om alles te maaien. Janine en Patrick (buren) voeren het hooi af voor hun dieren. Zaterdag bleef het droog en we genoten van lezen, lekker eten (o.a. zelf gebakken brood en kersen), naar het strand wandelen, de tuin (we hebben nu voor het eerst kastanjes aan de boom) en luieren. ‘s Nachts begon het te regenen en dat duurde tot halverwege de zondagmiddag. Daarna werd het nog een poosje mooi weer.

Teja

Nu ik gestopt ben met werken gaan mijn man (Aart) en ik reizen maken met onze camper. In april vertrekken we voor 6 weken richting Portugal en in maart gaan we eerst nog even naar Frankrijk. Maar ook in Nederland zijn we nu en dan op stap en als we iets interessants meemaken volgt daarvan verslag. We hopen dat nog veel reizen zullen volgen maar die zijn nog niet gepland. Op de website wil ik vertellen waar we zijn en wat we zien en meemaken. De leerlingen van de school waar ik gewerkt heb (De Taaltuin in Schiedam) kunnen zo volgen waar ik heen ga en wat er allemaal in Europa (en later ook daarbuiten) te zien is.

Actief sinds 16 Feb. 2008