Begin september 2009
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Teja
07 September 2009 | Frankrijk, La Chazotte
28-08-09 Het is goed dat we donderdag thuis gekomen zijn, vrijdagmorgen wordt de nieuwe satellietontvanger bezorgd en kan Aart aan de slag met installeren en programmeren. Hij is dolblij dat hij weer films en voetbal kan kijken op de Nederlandse zenders. ‘s Middags gaan we op zoek naar een grindbedrijf, we bestellen daar een paar kuub speciaal zand om de parkeerplek voor de camper mee te verharden en daarna halen we trottoirbandjes bij een bouwmarkt. We starten dus weer een nieuwe klus. 01-09-09 Dinsdag is het nogal buiig en we gaan boven verder met het leggen van vloerbedekking, de hele tegels gaan snel maar in het pas maken van de randjes gaat heel wat tijd zitten. Woensdagmiddag zijn we door de meegebrachte tegels heen, de rest moet wachten op de volgende lading. Aan het eind van de middag is het buiten lekker en genieten we van soep van tomaten uit eigen tuin. Ook de paprika’s zijn geoogst, we hebben één reuzenexemplaar, zo groot als de hand van Aart. Donderdag komt het bestelde zand/grindmengsel en kunnen we aan de slag met scheppen en kruiwagens, alleen voor het aanstampen missen we een trilmachine, maar Aart heeft er wat op gevonden. Als de parkeerplaats voorzien is van een aardige laag gaan we direct door met de vergroting van het terras aan de zijkant, we sjouwen nu met kruiwagens gewoon grind., jammer voor Karsten en Robbin, maar hun “klimberg” wordt een stuk kleiner. ‘s Avonds zitten we uitgeteld op de bank. 05-09-09 Zaterdag maken we het terras af en zorgen dat de rest dakpannen en sloophout bij het nieuwe terras wat ordelijker komt te liggen. Het gaat er steeds beter uitzien.